Γινε Χορηγος

Αγαπητοί κύριοι

Στα πλαίσια σχεδιασμού πρωτοποριακής δράσης κοινωνικού χαρακτήρα με πανελλαδικό και ευρωπαϊκό αντίκτυπο σας κοινοποιούμε το σχέδιο μας και σας ζητούμε μέσα στα πλαίσια της Εταιρικής σας Κοινωνικής Ευθύνης να σταθείτε με οποιοδήποτε τρόπο στο πλάι μας και να ενισχύσετε την προσπάθεια μας αυτή

Η δράση σχεδιάζει να δημιουργήσει μια κινητή μονάδα που θα επισκέπτεται καταυλισμούς μετακινουμένων ομάδων πληθυσμού για παροχή βοήθειας μαθησιακής και υγείας σε ανήλικα παιδιά που στερούνται βασικές γνώσεις γραφής ανάγνωσης και προσωπικής υγιεινής.

Επίσης η ίδια μονάδα σε περιπτώσεις φυσικών η άλλων καταστροφών θα επισκέπτεται τον χώρο του συμβάντος και θα παρέχει ψυχολογική και άλλη υποστήριξη στα θύματα η τις οικογένειες τους.

Ακόμα σε συνεργασία με κοινωνικές δομές δήμων ανά την Ελλάδα θα κάνει περιοδείες για την στήριξη ανέργων και ατόμων από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες , θα συλλέγει φάρμακα και τρόφιμα που θα διαθέτει σε άλλες δομές που τα έχουν ανάγκη.

Από εσάς ζητούμε να εξετάσετε με προσοχή το σχέδιο μας και να μην διστάσετε να μας καλέσετε να σας το παρουσιάσουμε από κοντά η να σας δώσουμε κάθε άλλη πληροφορία που θα σας είναι χρήσιμη ώστε να πάρετε την απόφαση που θα είναι σε ωφέλεια των συνανθρώπων μας σε αυτές τις δύσκολες μέρες που όλοι μας περνάμε.

Εκτιμώντας την εταιρική κοινωνική ευθύνη που σας διακρίνει αναμένουμε την συμπαράσταση σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Άγγελος Φίσκιλης

Comments are closed.